Centura fixare stoma

0 Comments
Centura fixare stoma

De unde provine cuvântul stoma și ce înseamnă? Îl auzim des, dar de multe ori trebuie să ne gândim care îi este sensul. Cuvântul stomă provine din limba greacă și dacă am încerca să îl înlocuim cu sinonime am putea formula astfel: -orificiu; -deschidere.

Când este necesar să vă achiziționați o centura fixare stoma și să o folosiți? Răspunsul este clar și simplu: în perioada postoperatorie. Viața unui purtător de stomă se va schimba, va necesita atenție sporită, necesită diferite adaptări.
La început, chiar la scurt timp după operație poate fi o perioadă mai incomodă, plină de diferite confruntări. Primele obstacole pot fi create de către fixarea pe piele a sacului, iar cu golirea acestui sac iarăși apar bătăi de cap. În primele zile aceste lucruri pot părea foarte grele, insuportabile, dar cu trecerea timpului foarte repede va deveni o rutină, care nu mai presupune numeroase dificultăți.
În zilele noastre, ale omului contemporan, există o gamă variată de accesorii cu ajutorul cărora crește confortul persoanelor operate cu stomă, care în mod simplu, fără să se simt jenați se pot reintegra și își pot recăpăta viața dinaintea acestei operații.

Această gamă variată de accesorii cuprinde: – centura fixare stoma; – pastă pentru stomă- pentru nivelarea pielii; – praf pentru absorbant mirosuri; – soluție de îngrijire pentru stomă; – cremă specială pentru îngrijirea pielii din jurul stomei.
Gama variată a accesoriilor enumerate mai sus, în funcție de nevoile și cerințele dumneavoastră, poate deveni „salvatoare de vieți”.

Este o senzație ciudată, simțiți o instabilitate, nefixare, în cazul acestui sac? Metoda este foarte simplă, achiziționați-vă o centura fixare stoma. Centura fixare stomă vă va oferi o fixare stabilă a sacului pe piele, o siguranță supremă. Odată cu apariția acestei centuri fixare stoma vă vor dispărea problemele legate de sac și de fixarea acestuia. Vă veți putea bucura de activitățile zilnice la maxim, simțindu-vă protejat cu o centura fixare stoma. Nu vă veți mai îngrijora de instabilitatea sacului. O centura fixare stoma oferă nu doar sprijin fizic în fixarea sacului pentru a nu se dezlipi de piele, ci vă oferă sprijin, inclusiv confort psihic.
Nu mai stați pe gânduri, pentru a vă îmbunătății viața achiziționați-vă și folosiți o centura fixare stoma.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *